Ekstern bogholder og økonomichef

I de fleste mindre virksomheder er der ikke timer nok til at ansætte en intern bogholder eller økonomichef. Men for langt de fleste mindre virksomheder kan bogholderiet sagtens klares med ekstern hjælp.

Der er mange ting du slipper for når du ikke skal have en fastansat bogholder eller økonomichef siddende i virksomheden, men blot kan benytte dig af en ekstern. Og samtidig med får du gavn af den ekspertise en uddannet bogholder og økonomichef har.

Lær mere om vores digitale bogføringsservice her.

Kunder og rykkerløsninger

Vi opsætter en nem rykkerløsning for dig, der er synkroniseret med dit regnskabsprogram , så din bogholder nemt og hurtigt kan rykke og få betaling fra dine kunder.

Løn

Vi synkroniserer dit lønprogram med dit regnskabsprogram, så din bogholder med et klik kan bogføre din løn. Vi hjælper også gerne med valg af lønprogram samt eventuel opsætning.

Automatisering af rapportering

Med vores E-conomic integration kan vi gøre dine månedsrapporteringer fuldautomatiske. Med vores Excel udvidelse er dit Excel 100 % integreret med E-conomic og kan derigennem opdateres løbende.

Regnskabsprogram

Vort system understøtter de gængse regnskabsprogrammer. Vi hjælper og rådgiver dig i forhold til valg, opsætning og brugen af regnskabsprogrammer.

Afdelings- og Projektstyring

Igennem vores samarbejdspartnere er det muligt at tilbyde time- og projektstyring så virksomheden altid har fuld overblik over den igangværende forretning.

Book et gratis introduktionsmøde